Personlig Pedagogisk Filosofisk Litterært Digitalt Diverse

Hytta ved en lykt i skogen

If you read English: There is also an English version of this page.

new Hva er nytt? Minneord om Pauline Baynes (1922-2008) Utvalgte tekster fra Salmenes Bok Mer om Narnia - nå som spillefilm hot Hva er hett stoff?

[bilde av the Lamp-post] I Skogen ved grensen til virkeligheten står det en gatelykt.
Som vandrer her i skogen undrer du deg. Du stopper opp og ser deg rundt.
Det ligger ei hytte inne mellom trærne.
Kom bare inn!

(door) Så fint at du kom innom! Har du vært her før? Uansett har du vel lyst til å se deg litt rundt i hytta. Det er mange dører å åpne her, og et og annet bilde å se på også (takket være forskjellige kilder) - og så er møblene ganske interessante!
Hvis du synes at landskapet utenfor minner deg om noe, så er nok det naturlig her i Skogen ved grensen til virkeligheten, hvis du altså har vært i Narnia noen gang. Prøv klesskapdøra for å komme til Vennskapsforeningen Norge-Narnia.

Du lurer vel på hvem vertinnen din er? Prøv den døra som er merket PRIVAT. Bostedet mitt er ellers Norge, men jeg er ofte på ferie i England hos venner som jeg fikk mens jeg utdannet meg til lærer. Jeg har vært en del på ferie i Sverige også.

[filosofi] [tro og tenkning] [litteratur] [bøker i bokhylle] Kom inn i hyttas bibliotek! Bak glassdørene i bokskapet er det mye å finne. Øverst oppe finner du en hylle om filosofi. Nedenfor står det annet stoff om tro og tenkning, blant annet en del utvalgte tekster fra Bibelen - både om Jesu fødsel og om andre temaer.
Her i Skogen ved grensen til virkeligheten har litteraturen stor plass - jeg er litt av en lesehest. Jeg er nok spesielt opptatt av barnelitteratur, så biblioteket mitt skulle sikkert kunne passe for familier. Et annet tema som opptar meg, er respekten for livet.

[datamaskiner] [egne tekster] [egne tekster] (desk) Der borte står skrivebordet med PC'en. Jeg liker å skrive selv når jeg har tid, gjerne mine egne eventyr. Det er her gjesteboka mi ligger også. Hvis jeg får adressen din, kan jeg føre den over i lommedatamaskinen min etterpå.
Jeg trives med å finne nyttige ting å bruke datamaskiner til (som for eksempel å tilby gratis bakgrunnsfliser for nettsider). Har du tenkt over at datamaskinene kan brukes til å bringe deg nær grensen for virkeligheten? Og på hvilken side av grensen ligger nå egentlig Cyberspace - altså nettrommet -?


HR

email
Anne K. Sorknes
menu En systematisk temameny back Tilbake til startsiden

Copyleft Anne K. Sorknes    -    This page is optimized for browsers at 800x600.

Hvis du vil lage en lenke til sidene mine på http://eq5.net/home, så bruk gjerne denne knappen (eller velg et av bannerne mine):
link button

Personlig Pedagogisk Filosofisk Litterært Digitalt Diverse

Grafikken er levert av aks., Marianne Johansen og Mousepad