To my English Anne Geddes-page


Anne Geddes

- en livsbejaende kunstner


Fotografen Anne Geddes har spesialisert seg på å fotografere babyer og småbarn. Hun er opptatt av at bildene hennes skal gjenspeile barnets vidunderlige og unike personlighet.
Er ikke dette også en måte å hylle livet på?

Vi vil gjerne dele opplevelsen av arbeidene hennes med flere, og har derfor satt opp noen sider med små smakebiter fra produksjonen hennes.

Foto: © Anne Geddes Blomsterflor                 Barneportretter Foto: © Anne Geddes

Foto: © Anne Geddes Blomsterbarn   Dobbelt opp Foto: © Anne Geddes

Foto: © Anne Geddes Dyreunger   .... i våre hender Foto: © Anne Geddes

Foto: © Anne Geddes "Anne Geddes-kalender"   .... kledd opp for anledningen Foto: © Anne GeddesVi har også en engelsk Anne Geddes-side. Der finner du utvalgte sitater illustrert med Geddes-fotografier.
Også noen av bildene på herværende sider foreligger i utgave med engelske sitater. Disse er lenket til som (quote). Lenken (xlarge) viser til bildet i stor forstørrelse (ikke alltid ekstra filstørrelse).
Mer biografisk stoff om Anne Geddes kan du finne på den offisielle siden hennes.Dette er på ingen måte noen offisiell Anne Geddes-side, men en rent privat beundrerside. Alle fotos er copyright © Anne Geddes. Vi er takknemlige for at hun velvilligst har gitt generell tillatelse til at bildene hennes på Internett kan brukes på slike private sider - til gjengjeld skal siden henvise til hennes eget offisielle nettsted på www.annegeddes.com , naturlig nok.
Foto: © Anne Geddes
Nettstedet anbefales! Det inneholder mye, mye mer materiale til å utforske videre. Det har bl.a. lister over importører av produktene hennes - skjermsparere, plakater, bøker, leketøy .... Også her i Norge selges mange produkter (kalendere, kort, fotoalbum, notatbøker ...) med bildene hennes som motiv.

Foto: © Anne Geddes


HR

email
Anne K. Sorknes
menu Til temamenyen back Til forrige nivå:
Ja til livet
Fotos på denne og følgende sider copyright © Anne Geddes
Grafikken for øvrig er levert av aks.