HR

Mine beste lenker (intro) til

gratis grafikk


HR

Engelskspråklig "Links intro page" Links page 1 Links page 2 Links page 3

På disse sidene finner du anbefalte lenker til nettsteder hvor kunstnere tilbyr gratis noe av den grafikken de har lagd selv (noen av dem har grafikk for salg også).
(Jeg anbefaler ikke nettsteder som lager samlinger av grafikk de finner på nettet!)
Jeg har funnet massevis av nyttig grafikk på disse stedene - noe av den har jeg lagt i mapper på harddisken min (en mappe for hver kunstner) for å kunne bruke senere.

Bruk denne lenkesamlingen til å utforske nye nettsteder. Sidene er ikke det som kalles "credits pages", kunstnerne blir kreditert for arbeidet sitt på hver enkelt side. Hvis du vil vite hvor noe av grafikken min kommer fra, må du sjekke tekstlenkene på den siden der den er brukt (eller du kan sende meg epost og spørre).

Hvis jeg bare hadde brukt tekstlenker her, ville nok sidene ha blitt raskere å laste ned, men jeg har gått ut fra at du hadde lyst på en liten smakebit fra hver kunstner også. Jeg har fordelt lenkene over flere sider (som for såvidt er engelskspråklige, men med svært lite tekst) med de nyeste lenkene øverst på siste side. Dessuten har jeg tatt med størrelsen på grafikken i koden, noe som skulle gjøre det raskere å få opp siden i sin helhet.


Marianne Marianne Johansen
har lagd en del av grafikken min - jeg har scannet inn fra tegningene hennes og fargelagt det selv.
Hvis hun noen gang lager seg et nettsted for å tilby webgrafikk, skal jeg si ifra.

Engelskspråklig "Links intro page" Links page 1 Links page 2 Links page 3


Just say no to unauthorized digital collections

Ettersom det - "sad to say" - er flere og flere kunstnere som kommer til at de må slutte å gi bort grafikken sin gratis, og må begynne å selge den i stedet, tar jeg også med en engelskspråklig side med noen lenker til kjøpegrafikk, eller "Purchaseware Graphics".
Engelskspråklig "Purchaseware intro page" Pw links page 1


HR

email
Anne K. Sorknes
menu Til temamenyen back Til forrige nivå:
Web-ressurser

Grafikken på denne siden er levert av aks., IconBazaar, og de respektive kunstnere
Background Copyright Loraine Wauer Ferus