Om å sende meg Epost

HR
Hvorfor har jeg gjort det vanskeligere for deg å sende meg epost? Tidligere pleide jeg bare å ha epostadressen på siden min, så du kunne klikke på den for å sende meg epost. Men dette har jeg måttet forandre.

Narre innhøstingsprogrammene
Hvorfor så kryptisk nå? Jeg har en god grunn. Såkalte "epost-innhøstings-programmer" gjennomsøker nettsteder etter epostadresser. De bruker disse adressene enten til selv å sende ut masse-epost (post som du ikke har bedt om), også kalt "spam", eller til å selge adressene til andre "spammere".
Du kan lese mer om dem og om andre spørsmål som angår privatlivets fred på Junkbusters Homepage (http://www.junkbusters.com) (på engelsk).
Vi har prøvd forskjellige metoder til å narre innhøstingsprogrammene. De kan ikke lese nettsider, de bare plukker opp hva som står før og etter @-tegnet. En metode vi prøvde, ville gi dem en ugyldig epostadresse. Med grafikk får de ikke noen adresse i det hele tatt.
(Vi har også funnet et nettsted som genererer falske, unyttige adresser for dem, som et bidrag til å gjøre adresselistene deres mindre interessante og dermed mindre lønnsomme.)

Send en melding fra et skjema
Hvis du heller vil det (eller hvis du har skrudd av grafikken i nettleseren din), kan du sende meg en melding herfra:

Avsender - navn:
Epostadresse:
Emne/Subject:
Melding:

HR
 
Epost
Anne K. Sorknes
menu Til temamenyen home Til hjemmesiden i hytta
Grafikken er levert av aks. og Mousepad
Epost-scriptet er levert av nms Perl scripts


Powered by nms Perl scripts